Ciao! Welkom op onze website! Onze obsessie is zoeken naar de pareltjes uit de Italiaanse keuken. We zijn altijd op zoek naar mooie producten uit het prachtige Italië, dat nog niet ontdekte Siciliaanse koekje, die 24 maanden oude Parmigiano Reggiano uit de kaaskelders in Reggio, die bijzondere Barbera wijn uit de wijnkelders in Piemonte, ga zo maar door.

Wij worden mega enthousiast als we mensen zien genieten van alles wat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Onze grote droom is om zoveel mogelijk mensen aan te steken met het ‘Italië virus’. Dat willen we graag doen met heerlijke cadeauboxen die vol zitten met allerlei Italiaanse delicatessen. Van biologische pasta’s, pasta sauzen, heerlijke wijnen, echte Italiaanse bieren, de specialiteit uit Italie: cannoli’s of heerlijke bruschetta’s en tapenades. Met onze cadeauboxen heb je in een handomdraai een heerlijk diner of lunch neergezet of kun je met vrienden op z’n Italiaans borrelen. Alles is mogelijk!

Je kunt zeggen dat we echt een passie hebben voor de Italiaanse keuken en alle prachtige producten die in deze keuken gebruikt worden. En die passie vind je terug in al onze cadeauboxen.

De cadeauboxen zijn het ideale cadeau om te geven en om iemand te verwennen met de beste producten uit Italië. Voor elke gelegenheid bieden wij de cadeauboxen aan:

  • Verjaardagen
  • Verwenmomenten
  • Vaderdag/Moederdag
  • Kerst
  • Borrels
  • En nog veel meer…

Ook kun je zelf natuurlijk een gelegenheid bedenken om iemand het Momenti Cadeau te geven! En je kunt ook jezelf verwennen met een mooie cadeaubox.

Arrivederci!

Team Momenti Cadeau

momenti cadeaus