Uiteraard kunt u altijd bellen met een vraag naar +31 (0)13 2032755 of een mailtje sturen naar info@momenticadeau.nl.

Hoe bezorgen jullie?

Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen en de noodzakelijke controle hebben uitgevoerd, kunnen wij de bestelling gaan uitleveren. Mocht er onverhoopt iets met de order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Zodra het pakket verstuurd is, ontvang je hiervan per mail een bevestiging. Je zending is makkelijk te volgen via het Track & Trace nummer dat wij automatisch naar je doorsturen.
Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Bestellingen gedaan voor 16:00 uur worden veelal dezelfde dag nog ingepakt en verstuurd. Zaterdag, zondag en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. De levering vindt plaats met DPD. Je ontvangt een aparte email van DPD met daarin de Track and Trace code.

Hoe verpakken jullie de bestellingen?

Momenti cadeau besteedt zeer veel aandacht aan het verpakken van jouw bestelling. Zo worden alle breekbare spullen door ons zorgvuldig apart verpakt in bubbelfolie of gewrapt. Onze cadeaupakketten worden allemaal netjes in een cadeau verpakking verzonden.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen middels iDEAL en met de creditcards Mastercard en Visa. Dit gebeurt binnen een beveiligde omgeving.Bij welke banken kan ik betalen middels internet-bankieren? U kunt met iDEAL binnen de beveiligde internet-betaalomgeving in uw eigen bank afrekenen bij:

  • ABN AMRO
  • Rabobank
  • ING bank
  • SNS bank
  • Friesland bank
  • ASN bank
  • SNS Regio bank
  • Triodos bank
Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kan je aankoop binnen 14 dagen retour sturen en omruilen voor een nieuw product als hetgeen wat je ontvangen hebt niet juist, incompleet, beschadigd of defect is. Verse producten kunnen alleen retour als de kwaliteit aantoonbaar niet volgens de normen is (temperatuur, houdbaarheid e.d.). Als het niet mogelijk is om een product te vervangen dan wordt je retourzending automatisch terugbetaald.

Rekenen jullie bezorgkosten?

Bij bestellingen boven de €35 euro worden er geen bezorgkosten berekend. Voor bestellingen onder de €35 rekenen we een bijdrage van €4,95. Tijdens de bestelprocedure kun je zien hoe groot het orderbedrag is en of je bezorgkosten moet betalen.

Mijn pakket is kapot geleverd, wat nu?

Mocht je bestelling tijdens het transport beschadigd zijn, meld dit dan binnen een redelijke termijn via info@momenticadeau.nl en stuur het beschadigde product inclusief het ‘Retourformulier’ (dat je  hier kan downloaden) retour naar:

Verkopen jullie ook Kerstpakketten?

Bij Momenti cadeaukun je je kerstpakketten helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor een pakket in een kerstdoos, een box of op een schaal of anders. Verder kun je volledig zelf de samenstelling bepalen.